Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Bij Nehemia zijn we specialist binnen de sector van (grootschalige) infrastructurele projecten. Onze medewerkers op ons kantoor in Middelburg en Barendrecht komen allen vanuit de ‘inhoud’.  Wij kennen de groeiende behoefte aan capaciteit en aan de benodigde vakinhoudelijke kennis.  Wij hebben inzicht in de markt, een breed netwerk en selecteren op adequate wijze de juiste professional.

Voor het vinden van de juiste kandidaat lopen wij met plezier een stapje harder!

Onze professionals werken volgens het Integraal Project Management (IPM) model, waarin de expertisevelden projectmanagement, contractmanagement, omgevingsmanagement, technisch management en integrale projectbeheersing de pijlers vormen van onze dienstverlening. Ook voorzien wij in lijnfuncties zoals Teamleider, afdelingshoofd en Directeur.

Onze professionals

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd op het gebied van interim- en projectmanagement. Zij richten zich  op het leggen van kwalitatieve verbindingen in inhoud en tussen mensen. Wij geloven in het succes van een integrale aanpak en samenwerking binnen de expertisevelden projectmanagement, contractmanagement, omgevingsmanagement, projectbeheersing en technisch management. Deze samenwerking heeft onder andere geleid tot de proposities “Oplevering en Overdracht” en “Optimalisatie Samenwerking binnen ProjectTeams”. Vraag ons naar de mogelijkheden

Onze pool bestaat uit:

Teamgerichte aanpak

Binnen Nehemia werken alle professionals nauw samen, ook als professionals ‘on the job’ zijn. We delen kennis en ervaringen, dragen gezamenlijk bij aan propositieontwikkelingen en geven dit terug als meerwaarde aan onze opdrachtgevers. Daarnaast versterken we voortdurend ons netwerk en bieden elkaar ondersteuning wanneer nodig. Zo zorgen wij altijd voor kwalitatief projectmanagement binnen onze projecten. Het succes van morgen begint vandaag.