Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Bij Nehemia zijn we specialist binnen de sector van (grootschalige) infrastructurele projecten, we kennen de groeiende behoefte aan de juiste capaciteit en vakinhoudelijke kennis als geen ander. Wij hebben inzicht in de markt en vinden op adequate wijze de juiste professional. Eén die proactief, oplossingsgericht, zelfstandig, slagvaardig en communicatief sterk is. Van contractadviseur tot technisch manager, van adviseur projectbeheersing tot omgevingsmanager,  al onze vakmensen gaan doelgericht te werk.

Onze specialisten

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd op het gebied van interim- en projectmanagement. Daarbij richten wij ons op het leggen van kwalitatieve verbindingen. Wij geloven in het succes van een integrale aanpak en samenwerking binnen de expertisevelden projectmanagement, contractmanagement, omgevingsmanagement, projectbeheersing en technisch management. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze pool bestaat uit:

Teamgerichte aanpak

Binnen Nehemia werken alle professionals nauw samen, ook als professionals ‘on the job’ zijn. We delen kennis en ervaringen, dragen gezamenlijk bij aan propositieontwikkelingen en geven dit terug als meerwaarde aan onze opdrachtgevers. Daarnaast versterken we voortdurend ons netwerk en bieden elkaar ondersteuning wanneer nodig. Zo zorgen wij altijd voor kwalitatief projectmanagement binnen onze projecten. Het succes van morgen begint vandaag.