Vacature

(senior) Contractmanager

Wij zijn op zoek naar een stevige en op samenwerking gerichte Contractmanager voor onze interim-opdrachten, die het tevens leuk vindt zijn/haar kennis en ervaring binnen onze organisatie te delen.

Maatschappelijk betrokken

Op het gebied van interim- en projectmanagement ligt onze specialisatie binnen Mobiliteit- en Infrastructuur, Water & Land en Energietransitie.

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan grote infrastructurele projecten, projecten met betrekking tot duurzame mobiliteit en strijd tegen het water? Werken in een omgeving die je uitdaagt en inspireert?  Bij ons kun je werken op interessante projecten aan zowel OG als ON kant.

Je werkt op projecten die sterk in de publieke belangstelling staan. Altijd leuk om hierover te vertellen op een feestje met je vrienden of familie.

Algemeen profiel Contractmanager

Als Contractmanager werk je aan één of meer interim-opdrachten. Wij zijn met name actief binnen de Overheid, waarin wij werken voor klanten als Rijkswaterstaat, ProRail en diverse water- en hoogheemraadschappen. Maar ook op de Oosterweelverbinding (Ring Antwerpen).

In de rol van Contractmanager pas je jouw expertise van de marktbenadering, contractering en contractbeheersing zelfstandig toe in projecten. Je werkt veelal binnen een IPM team en werkt nauw samen met de andere leden uit het IPM-team.  

Vanuit jouw rol ben jij verantwoordelijk voor alle contractuele aspecten rondom projecten bij onze klanten. Vanaf het opstellen van contract- en aanbestedingsdocumenten, het begeleiden van de aanbesteding tot het uitvoeren van reviews op contracten en specificaties. Jij bent het aanspreekpunt voor de betreffende contracten en de inhoudelijke vraagbaak. Regelmatig zoek je afstemming met het projectteam, beheerorganisatie en andere relevante disciplines. Jij zorgt ervoor dat je aangesloten blijft bij het proces.

Vanuit jouw kennis en kunde draag je bij aan een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Je bent verantwoordelijk voor contractbeheersing, meestal via systeem-, proces- en producttoetsen (Systeemgerichte contractbeheersing). Wordt aan eisen rondom tijd, geld en kwaliteit niet voldaan of worden afspraken niet nagekomen, dan ga je om tafel met de opdrachtnemer.

Voorts voer je voortgangs- en onderhandelingsgesprekken en ben je ervoor verantwoordelijk dat  alle contractwijzigingen goed worden geadministreerd en doorgevoerd.

Hoe word ik (senior) Contractmanager bij Nehemia Project Management?

Wat neem jij mee?

Waarom Nehemia Project Management?

Onze kernwaarden zijn No Nonsens, Energiek, Hands on, Empathisch, Maatschappelijk verantwoord, Integer, Aanspreekbaar.

Nehemia kenmerkt zich door korte lijnen, persoonlijke aandacht, humor en een informele werksfeer. Bij Nehemia werken deskundige en positief kritische collega’s, die verantwoordelijk zijn voor hun eigen carrière en persoonlijke groei en ook oog hebben voor de organisatie doelstellingen. We moeten het samen doen!

Nehemia ondersteunt jou met advies rond jouw loopbaan en zorgt – in overleg met jou – voor uitdagende opdrachten op interessante projecten. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling door  opleidingen, trainingen of workshops aan te bieden, die je nodig hebt om je competenties of expertise te verbreden.  Jouw groei en ontwikkeling draagt immers ook positief bij aan Nehemia Project Management!

Ook belangrijk….

Hoe zit de procedure er verder uit?

  1. Mail of bel ons als je interesse hebt info@nehemiapm.nl / + 31 6 55 88 85 08 
  2. Kennismakingsgesprek
  3. Er is een match!
  4. Aanbod

Nehemia Project Management: Word jij onze nieuwe collega?