Vacature

(senior) Omgevingsmanager

Ben jij een enthousiaste en ondernemende omgevingsmanager, die verschillende (project)belangen kan onderscheiden en dienen?  Iemand die de juiste condities weet te creëren, zodat op kritische momenten het project doorgang kan hebben en besluitvorming vlot verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maatschappelijk betrokken

Op het gebied van interim- en projectmanagement ligt onze specialisatie binnen Mobiliteit- en Infrastructuur, Water & Land en Energietransitie.

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan grote infrastructurele projecten, projecten met betrekking tot duurzame mobiliteit en strijd tegen het water? Werken in een omgeving die je uitdaagt en inspireert?  Bij ons kun je werken op interessante projecten aan zowel OG als ON kant.

Je werkt op projecten die sterk in de publieke belangstelling staan. Altijd leuk om hierover te vertellen op een feestje met je vrienden of familie.

Algemeen profiel Omgevingsmanager

Als Omgevingsmanager werk je aan één of meer interim-opdrachten. Wij zijn met name actief binnen de Overheid, waarin wij werken voor klanten als Rijkswaterstaat, ProRail en diverse water- en hoogheemraadschappen. Maar ook op de Oosterweelverbinding (Ring Antwerpen).

Je houdt je met name bezig met het betrekken en informeren van de omgeving, zodat projecten soepel doorgang kunnen vinden en niet onnodig vertraging oplopen. Je kent je stakeholders en kiest tactisch met wie je op welk moment schakelt. Je kan mensen overtuigen en weet vertrouwen te winnen en draagvlak te krijgen door oog te hebben voor verschillende belangen en goed te kunnen luisteren.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

Je brengt, middels een stakeholderanalyse, de belanghebbenden in de omgeving in kaart en zorgt dat ze betrokken worden en dat er voldoende overleg plaats vindt;

Je achterhaalt de wensen van diverse stakeholders, overlegt deze binnen de IPM-organisatie en zorgt voor een zorgvuldige terugkoppeling hierin;

Je geeft invulling aan conditioneringsonderzoeken, zoals naar kabels en leidingen, archeologie, niet gesprongen explosieven, vergunningen etc.;

Je schakelt met andere overheden over de voortgang en zorgt voor een vlotte ambtelijke en bestuurlijke afhandeling;

Je waakt over het proces en grijpt zo nodig in wanneer er weerstand ontstaat om te vermijden dat projecten vertraging oplopen.

Je staat stevig in je schoenen en deinst niet terug voor weerstand, maar durft juist het gesprek aan te gaan. Je bent communicatief sterk, hebt een goed luisterend oor en bent overtuigend.

Hoe word ik (senior) Omgevingsmanager bij Nehemia Project Management?

Wat neem jij mee?

Waarom Nehemia Project Management?

Onze kernwaarden zijn No Nonsens, Energiek, Hands on, Empathisch, Maatschappelijk verantwoord, Integer, Aanspreekbaar.

Nehemia kenmerkt zich door korte lijnen, persoonlijke aandacht, humor en een informele werksfeer. Bij Nehemia werken deskundige en positief kritische collega’s, die verantwoordelijk zijn voor hun eigen carrière en persoonlijke groei en ook oog hebben voor de organisatie-doelstellingen. We moeten het samen doen!

Nehemia ondersteunt jou met advies rond jouw loopbaan en zorgt – in overleg met jou – voor uitdagende opdrachten op interessante projecten.  Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling door  opleidingen, trainingen of workshops aan te bieden, die je nodig hebt om je competenties of expertise te verbreden.  Jouw groei en ontwikkeling draagt immers ook positief bij aan Nehemia Project Management!

Ook belangrijk….

Hoe zit de procedure er verder uit?

  1. Mail of bel ons als je interesse hebt info@nehemiapm.nl / + 31 6 23 22 98 25
  2. Kennismakingsgesprek
  3. Er is een match!
  4. Aanbod

Nehemia Project Management: Word jij onze nieuwe collega?