Vacature

Inkoopadviseur

Ben jij een bevlogen, communicatieve en leergierige inkoopadviseur met een hart voor projecten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Maatschappelijk betrokken

Op het gebied van interim- en projectmanagement ligt onze specialisatie binnen Mobiliteit- en Infrastructuur, Water & Land en Energietransitie.

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan grote infrastructurele projecten, projecten met betrekking tot duurzame mobiliteit en strijd tegen het water? Werken in een omgeving die je uitdaagt en inspireert?  Bij ons kun je werken op interessante projecten aan zowel OG als ON kant.

Je werkt op projecten die sterk in de publieke belangstelling staan. Altijd leuk om hierover te vertellen op een feestje met je vrienden of familie.

Algemeen profiel Inkoopadviseur

Als inkoopadviseur ben je werkzaam op één of meerdere interim-opdrachten. Jij zorgt ervoor dat binnen projecten slimme, doelmatige en rechtmatige inkoop resp. contractering plaatsvindt. Hierbij heb je ook zeker oog voor maatschappelijke doelen als duurzaamheid en innovatie.

Je begeleidt voornamelijk enkelvoudige en meervoudige onderhandse aanbestedingen, evenals het afsluiten van nadere overeenkomsten (vallende onder een raamovereenkomst). Deze inkooptrajecten voer je in hoge mate zelfstandig uit. 

Indien nodig verken en consulteer je de markt voorafgaand aan een uitvraag. Tijdens het inkooptraject verschaf je de markt de juiste specificaties en communiceer je (ook intern) helder over het verloop van het inkooptraject. Je zorgt op een prettige manier voor verbinding en dankzij je actieve houding en vasthoudende aanpak verzamel je snel en effectief de benodigde informatie. Je houdt goed zicht op de voortgang van je werkzaamheden en kunt snel schakelen. Je past gevraagd en ongevraagd jouw kennis van aanbesteden en contracteren toe. Je bent en blijft op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het vakgebied, zet deze om naar praktische verbeteringen en blijft jezelf ontwikkelen. Zo draag je bij aan professionalisering van het  inkoopvak.

Hoe word ik Inkoopadviseur bij Nehemia Project Management?

Wat neem jij mee?

Waarom Nehemia Project Management?

Onze kernwaarden zijn No Nonsens, Energiek, Hands on, Empathisch, Maatschappelijk verantwoord, Integer, Aanspreekbaar.

Nehemia kenmerkt zich door korte lijnen, persoonlijke aandacht, humor en een informele werksfeer. Bij Nehemia werken deskundige en positief kritische collega’s, die verantwoordelijk zijn voor hun eigen carrière en persoonlijke groei en ook oog hebben voor de organisatie doelstellingen. We moeten het samen doen!

Nehemia ondersteunt jou met advies rond jouw loopbaan en zorgt – in overleg met jou – voor uitdagende opdrachten op interessante projecten.  Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling door  opleidingen, trainingen of workshops aan te bieden, die je nodig hebt om jouw competenties of expertise te verbreden.  Jouw groei en ontwikkeling draagt immers ook positief bij aan Nehemia Project Management!

Ook belangrijk….

Hoe zit de procedure er verder uit?

  1. Mail of bel ons als je interesse hebt info@nehemiapm.nl / + 31 6 55 88 85 08
  2. Kennismakingsgesprek
  3. Er is een match!
  4. Aanbod

Nehemia Project Management: Word jij onze nieuwe collega?