Kenmerkende regionale aanpak

Opgericht door Arno Tange, een Zeeuw in hart en nieren, vindt onze organisatie haar wortels in Zeeland. De Zeeuwse nuchterheid is voelbaar binnen de organisatie cultuur.  Vanaf de start is onze passie voor het interim vak en interim- en projectmanagement sterk gegroeid, met name op het gebied van infrastructuur. Inmiddels heeft de organisatie de kenmerkende regionale aanpak doorontwikkeld in verschillende branches, waarbij Nehemia actief is binnen bijzondere, grootschalige projecten door heel Nederland. Vandaag de dag kent de organisatie twee bestuurders,  per 1 januari 2021 is Ed van der Heijde naast Arno Tange toegetreden als mede eigenaar van de organisatie. Inmiddels is de scope binnen de markt breed, waarbij de regionale aanwezigheid momenteel door heel Nederland groeit.

Integraal Project Management model

Nehemia’s interim- en projectmanagement professionals werken volgens het Integraal Project Management (IPM) model, waarin de expertisevelden projectmanagement, contractmanagement, omgevingsmanagement, technisch management en integrale projectbeheersing de pijlers vormen van onze corebusiness.

Onze missie & visie

Wij geloven dat binnen succesvol projectmanagement de werkzaamheden en verantwoordelijkheden helder zijn. Dat doen wij door het maken van de juiste match tussen kwalitatief hoogwaardige vakmensen én opdrachtgevers.

Doelstellingen worden bereikt wanneer taken efficiënt zijn verdeeld en de samenwerking soepel verloopt. Daarom leggen wij de focus op kwalitatief verbinden, waarbij wij geloven in het succes van een integrale, mensgerichte aanpak binnen onze dienstverlening.

Kernwaarden & principes

No Nonsens Energiek Hands on  Empathisch  Maatschappelijk verantwoord Integer Aanpakken/ Aanspreekbaar 

Unieke kernwaarden

Overtuigend: met de juiste gezindheid én wil wordt het intrinsieke vermogen maximaal  gestimuleerd.

Ondernemend: niet de inspanning maar het gezamenlijke resultaat telt.

Betrokken: onze regionale aanwezigheid en professionals maken hét verschil.

Krachtige principes

Meer weten over onze organisatie? Of effectief projectmanagement? Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, wij denken graag met u mee. 

Maak kennis met het team van Nehemia Project Management!

Arno Tange

Directeur

Ed van der Heijde

Directeur

Caro Nowee

Senior business manager

Paul van Westen

Business manager

Deborah Vidovic

Managementassistente

Speerpunten

Transparantie Betrokkenheid Loyaliteit Plezier Lef

MVO

Stichting Tabitha

Een aantal jaar geleden is een groep Zeeuwen gestart met het ondersteunen van ontwikkelingswerk in Afrika met behulp van de Stichting Tabitha. Deze stichting ondersteunt Hope4Hope en GrainforLife.

Hope4Hope

Met Hope4Hope leren jongeren delen in rijkdom én verantwoordelijkheid. Hope4Hope helpt mensen een bestaan op te bouwen waarin ze zichzelf kunnen voorzien en een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Onafhankelijkheid is een belangrijk goed.
Hope4Hope vindt een project geslaagd wanneer jongeren veilig kunnen spelen en hoop durven hebben in een prettige omgeving.
Nehemia Project Management is in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) sponsor van Hope4Hope.eu