Specialist in capaciteits- en kennisvraagstukken

Nehemia Project Management is in 2011 opgericht door Arno Tange. Onze grondlegger is een Zeeuw in hart en nieren en onze organisatie vindt dan ook haar wortels in Zeeland. De Zeeuwse nuchterheid is voelbaar binnen onze organisatie. Arno is een échte liefhebber van projecten. Hij zorgt er daarom altijd voor dat hij een deel van de tijd actief is als IPM-er in mooie Zeeuwse projecten.

In 2021 is Ed van der Heijde als mede-eigenaar toegetreden. Ed heeft langjarige ervaring in het business development binnen de grootschalige infrastructuur. Samen hebben de heren er voor gezorgd dat wij door de jaren heen zijn uitgegroeid naar een landelijke organisatie. Dit heeft er bijvoorbeeld toe geleid dat wij naast ons kantoor in Middelburg ook in Barendrecht zijn gevestigd.

Sinds 2023 is Patrick Soons aangesloten in het directieteam. Patrick heeft veel ervaring in de consultancywereld van project- en interim-management. Naast de reguliere business richt hij zich ook op de ontwikkeling van onze interne organisatie en participatie in Europese Aanbestedingen.

Met onze ervaren professionals in het veld, onze hartelijke staforganisatie en ervaren directieteam staan we gesteld om onze opdrachtgevers te helpen in het verwezenlijken van de grote maatschappelijke opgaven!

Missie

Onze missie is het zijn van een goede werkgever voor onze medewerkers en opdrachtgever voor onze associés. Wij stimuleren voor beiden duurzame inzetbaarheid, creëren een veilige werkomgeving en dragen waar mogelijk bij aan een optimale werk-privébalans.

We zijn een betrouwbare- en slagvaardige partner voor onze opdrachtgevers en dragen we bij aan maatschappelijke opgaven die leiden tot meer veiligheid, een betere bereikbaarheid en vergroten van de duurzaamheid.

visie

Projectmanagement is mensenwerk!

Grote maatschappelijke thema’s als klimaatverandering, energietransitie, duurzame gebiedsontwikkeling en vergaande digitalisering van de samenleving zijn van grote invloed op de sectoren waarin wij werkzaam zijn.

Complexe projecten in de fysieke leefomgeving zijn uniek. Uniek omdat de maatschappelijke impact telkens verschilt. Slimme technologische innovaties en datamanagement helpen deze projecten sneller vooruit. Tegelijkertijd is er méér dan ooit behoefte aan de juiste “menselijke denk- en doe-kracht”. Mensen die de technologische innovaties kunnen implementeren, met nieuwe vormen van samenwerkingen de schaarse capaciteit optimaal benutten en hun creativiteit gebruiken om in de praktijk de maatschappelijke impact te beheersen. 

Maak kennis met het team!

Foto Arno website

Arno Tange

Directeur

Foto Ed website

Ed van der Heijde

Directeur

Foto Patrick website

Patrick Soons

Directeur

Foto Deb website

Deborah Vidovic

Managementassistent

Foto Mel website

Melanie de Vries

Managementassistent