Uitdagende projecten en opdrachten

Wij hebben regelmatig vacatures bij aansprekende infrastructurele projecten. Op dit moment werken onze medewerkers bij de Nieuwe Sluis Terneuzen, renovatie van de Heinenoordtunnel, Oosterweelverbinding (Ring Antwerpen) en Aanpak Ring Zuid Groningen.

Ben jij een professional? Heb jij bijzondere vaardigheden op het gebied van interim- of projectmanagement? Zoek je een vast dienstverband of wil je juist aan de slag als zzp-er? Bij één van onze opdrachtgevers vind je snel de juiste match. Wij werken met uiteenlopende opdrachtgevers die op verschillende manieren behoefte hebben aan versterking. Tijdelijk of op de lange termijn. Bij Nehemia vind je unieke uitdagingen binnen interim- of projectmanagement. Beschik jij over de juiste kwaliteiten en competenties? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? We verwelkomen je graag binnen ons team.

Kom jij ons versterken?

Binnen Nehemia ben je nooit alleen, wij denken en handelen teamgericht. Maar ook tonen we lef en hebben we plezier in ons vak. We vinden het belangrijk elkaars kennis en ervaring te delen, én ondersteunen elkaar wanneer nodig. Onze filosofie? Als mensen blij zijn binnen hun werk functioneren ze op alle vlakken beter. Je mag dan ook rekenen op uitdagende en onderscheidende projecten. Wij leggen de focus altijd op je ambities en persoonlijke ontwikkeling. Want, een mens in ontwikkeling is een gelukkig mens. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op

Contractvormen interim- en projectmanagement

Overeenkomst op maat: Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden.  Onze uitgangspositie  is  een dienstverband of contract dat optimaal is voor alle betrokken partijen. Voor jou, ons én de opdrachtgever. Of je nu op zoek ben naar een (vast) dienstverband of zzp constructie. Maatwerk staat binnen onze organisatie centraal. Maar ook de juiste verbinding. Ben jij een vakmens en benieuwd of je een goede match bent met onze organisatie? Stuur ons een open sollicitatie. Vertel ons meer over jezelf en je ambities. Meer weten over onze organisatie?