Onze professionals

De professionals van Nehemia Project Management herken je aan de stevige kennis, ervaring en competenties die zij meenemen naar de projecten- en programma’s. Met een gezonde energieke no-nonsense mentaliteit zijn zij aan de slag om projecten en programma’s verder te brengen en processen te beheersen. Vanuit een HBO- en WO-denkniveau zijn zij in staat om complexe problemen duurzaam op te lossen. Wij vinden het belangrijk dat onze professionals aanspreekbaar zijn en hun integriteit bewaken. Omdat wij veelal publieke domein actief zijn hebben onze collega’s altijd oog voor het maatschappelijke belang.

Als Nehemia Project Management investeren wij in de kennisfitheid van onze professionals. Dit vinden wij belangrijk om te kunnen blijven ontwikkelen en van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers.

Binnen Nehemia Project Management is collectieve groei een belangrijke factor. Wij vinden het belangrijk dat onze professionals kennis met elkaar delen, bijvoorbeeld door middel van kennis – en netwerkbijeenkomsten. Ook zorgen de korte lijnen in onze organisatie voor een transparant kennisnetwerk. Het verder brengen van onze organisatie doen we samen: persoonlijke ontwikkeling en collectieve groei gaan bij ons hand in hand. We bestaan inmiddels 15 jaar en we zijn trots op onze pool van interim- en projectadviseurs en – managers. Vanzelfsprekend staat wij altijd open voor nieuw talent.

Kom jij ons versterken?

Als we kijken naar de jong professionals tussen de 25-30 jaar (voornamelijk generatie Z) dan is één van de kenmerken dat ze maatschappelijk betrokken willen zijn en duurzame impact willen maken. Nu is het natuurlijk zo dat wij als Nehemia Project Management dagelijks werken aan projecten die een hoge mate van maatschappelijke impact hebben. Wij bouwen mee aan een veilig, bereikbaar en toekomst bestendig Nederland.  Waarbij in de projecten ook nog eens veel wordt nagedacht over duurzaamheid. Dit zou deze generatie (sollicitanten) dus eigenlijk enorm moeten aanspreken. Je kunt dus als jong professional veel maatschappelijke impact maken door bij ons te komen werken!

contact

Contractvormen interim- en projectmanagement

Overeenkomst op maat: Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook op het gebied van arbeidsvoorwaarden.  Onze uitgangspositie  is  een dienstverband of contract dat optimaal is voor alle betrokken partijen. Voor jou, ons én de opdrachtgever. Of je nu op zoek ben naar een (vast) dienstverband of zzp constructie. Maatwerk staat binnen onze organisatie centraal. Maar ook de juiste verbinding. Ben jij een vakmens en benieuwd of je een goede match bent met onze organisatie? Stuur ons een open sollicitatie. Vertel ons meer over jezelf en je ambities. Meer weten over onze organisatie?