MVO

Stichting tabitha

Een aantal jaar geleden is een groep Zeeuwen gestart met het ondersteunen van ontwikkelingswerk in Afrika met behulp van de Stichting Tabitha. Deze stichting ondersteunt Hope4Hope en GrainforLife.

IMG_8720

HOPE4HOPE

In Mombasa, Kenia is het verschil tussen arm en rijk enorm. Hierdoor zijn alle mogelijkheden en kansen alleen voor de rijken weggelegd en blijven de armen teleurgesteld en hopeloos achter. Om deze reden kiezen veel jongeren het slechte pad in de hoop hier een betere toekomst in te vinden.

Het doel is om de jongeren te laten zien dat er hoop is en dat dit op een positieve manier bereikt kan worden. Wanneer jongeren samenkomen in een veilige omgeving, zullen ze aangemoedigd worden om positief bezig te zijn. Hiervoor is het van belang dat de jongeren in staat zijn om hun talenten te benutten. Jongeren zijn de toekomst en wij willen dat ze realiseren hoeveel potentie er in hun zit.

Met Hope4Hope leren jongeren delen in rijkdom én verantwoordelijkheid. Hope4Hope helpt mensen een bestaan op te bouwen waarin ze zichzelf kunnen voorzien en een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Onafhankelijkheid is een belangrijk goed. Hope4Hope vindt een project geslaagd wanneer jongeren veilig kunnen spelen en hoop durven hebben in een prettige omgeving.

Nehemia Project Management is in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) sponsor van Hope4Hope.eu